Υπηρεσίες

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και η οργάνωση των εγκαταστάσεών της μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων (containers) σε κάθε μέγεθος, σε όλη την Ελλάδα.

sidiropoulos_selection_0043

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες έχουν σαν στόχο την ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών της εταιρείας, ως τμήματα τις εφοδιαστικής αλυσίδας, ενισχύοντας την καλή της φήμη στον κλάδο των οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων (container).

Εξοπλισμός

 • 46 ιδιόκτητα Φορτηγά Αυτοκίνητα.
 • 11 ιδιόκτητα Aνυψωτικά Μηχανήματα για containers.
 • 69 ιδιόκτητα Επικαθήμενα για μεταφορά containers.

Περιγραφή Υπηρεσιών

 • Ασφαλείς Εθνικές Οδικές Μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων.
 • Φορτοεκφορτώσεις Εμπορευματοκιβωτίων (Κενών και Εμφόρτων)
 • Ρευματοδότηση Ψυγείων Εμπορευματοκιβωτίων, 30 πρίζες.
 • Καθαρισμός Εμπορευματοκιβωτίων.
 • Δυνατότητα εναπόθεσης Εμπορευματοκιβωτίων στο χώρο μας.
 • Πώληση εμπορευματοκιβωτίων.
 • Ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων.
 • Ζύγιση Εμπορευματοκιβωτίων

Συνεργασίες

Παράλληλα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, διατηρούμε συνεργασίες ετών με μεγάλο αριθμό φορτηγών αυτοκινήτων και άλλων αυτοκινητιστών σε Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Ημέρες λειτουργίας

Η εταιρεία είναι ανοιχτή 24 ώρες καθημερινά για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της.

Ασφάλεια

Υπηρεσίες ασφαλείας προσφέρονται από εταιρεία security που περιπολεί το ντεπώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας (19:00-7:00 και Σαββατοκύριακα). Επίσης λειτουργεί 24ωρο σύστημα ασφαλείας με κάμερες που προσφέρει την δυνατότητα για παρακολούθηση και καταγραφή βίντεο, με ανάλογο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο σε τερματικά, ακόμα και σε κινητά τηλέφωνα.

Οργάνωση

Τα 44 φορτηγά αυτοκίνητα που διαθέτουμε, είναι εξοπλισμένα με συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS). Οι πομποί που είναι τοποθετημένοι σε κάθε φορτηγό παρέχουν ακριβείς πληροφορίες για την θέση, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κίνησης τους, αλλά ακόμα και για την κατανάλωση καυσίμου τους. Επίσης, με ανάλογο λογισμικό απεικονίζεται και γραφικά η θέση του κάθε αυτοκινήτου.

Διαχείριση εμπορευματοκιβωτίων

Είναι γεγονός πως η εταιρεία διαχειρίζεται ένα μεγάλο όγκο εμπορευματοκιβωτίων ετησίως. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε τα νούμερα για το 2021, 2022 και 2023.

Αποθήκευση – Logistics

Η εταιρεία διαθέτει και ένα αποθηκευτικό χώρο 4.100τμ., σε αγροτεμάχιο 10.000τμ δίπλα από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης και logistics.

Αξιοπιστία

Η εταιρεία εγγυάται αξιόπιστη παράδοση εμπορευματοκιβωτίων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Kλιματική αλλαγή

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Τα τελευταία χρόνια έχουν εφαρμοστεί μέτρα σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής, που στοχεύουν στον μετριασμό των δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Τα logistics και η εφοδιαστική αλυσίδα αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας. Στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει να γίνονται τα πρώτα βήματα προς τις πράσινες πρακτικές στον τομέα των logistics. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να εντατικοποιηθεί η εφαρμογή τους άμεσα, ώστε να μετριαστεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του κλάδου. Στο άμεσο μέλλον όλα δείχνουν πως οι κρατικές και κοινωνικές πιέσεις προς τις εταιρείες για την λήψη περιβαλλοντικών μέτρων θα ενταθούν.

Οι μεταφορές και η εφοδιαστική είναι η δεύτερη βιομηχανία με τις υψηλότερες εκπομπές στον πλανήτη, υπεύθυνη για το 11% των παγκόσμιων εκπομπών
άνθρακα. Ταυτόχρονα, πάνω από το 70% των συνολικών εκπομπών άνθρακα για τις περισσότερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο προέρχεται από τις αλυσίδες εφοδιασμού τους.
Για το λόγο αυτό η εταιρεία από τα τέλη του 2023 ξεκίνησε να μετράει τοπεριβαλλοντικό της αποτύπωμα. Όπου αυτό είναι εφικτό, ελαχιστοποιούμε το
περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με το κατάλληλο λογισμικό και τις απαραίτητες μετρήσεις λαμβάνουμε αποφάσεις για την μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος κυρίως στην δρομολόγηση των μεταφορικών οχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να θέσουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας πράσινης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επιπλέον η ανανέωση του στόλου των οχημάτων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της «πράσινης» εφοδιαστικής αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε ο στόλος της εταιρείας μας με την προσθήκη 18 φορτηγών νέας τεχνολογίας με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε μικρότερη κατανάλωση καυσίμων και λιγότερεςπεριβαλλοντικές επιβαρύνσεις. Στόχος μας είναι κάποια στιγμή όλος ο στόλος της εταιρείας μας να είναι φιλικός προς το περιβάλλον.