Προφίλ

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία “Σιδηρόπουλος Μεταφορική Α.Ε.” είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο διαχείρισης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (containers) στη Β. Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης σε κομβικό σημείο κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία ιδιόκτητη έκταση 80.000 τ.μ. όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας και γίνεται η διαχείριση των εμπορευματοκιβωτίων .

Βόλος

Η εταιρεία διαθέτει παράρτημα στο Βόλο, όπου νοικιάζεται ένας χώρος 1.000 τ.μ. σε κοντινή απόσταση από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και εξυπηρετεί τις ανάγκες για το συγκεκριμένο λιμάνι.

containers-θεσσαλονικη-kokkino
sidiropoulos_containers_θεσσαλονικη2
sidiropoulos-containers-θεσσαλονικη3

Συνεργασίες

Η εταιρεία συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές ναυτιλιακές παγκοσμίως, τη Mediterranean Shipping Company (MSC). Λειτουργώντας πάνω σε ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, η εταιρεία έχει αναλάβει την διαχείριση των containers της MSC στη Βόρειο Ελλάδα.

Η φήμη και οι ικανότητες της εταιρείας επιβεβαιώνονται από αυτήν την πολύχρονη συνεργασία, η οποία αποτελεί κίνητρο για μελλοντικούς πελάτες.

Η Σιδηρόπουλος Μεταφορική ΑΕ έχει στρατηγικά επιλέξει να λειτουργεί με τρόπο υπεύθυνο και να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις όποιες επιπτώσεις έχει η λειτουργία της απέναντι σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στα οποία απευθύνεται και επηρεάζει. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούνται συστηματικά με το ισχύον νομικό πλαίσιο, μια σειρά από δράσεις, με στόχο:

  • Τη λειτουργία της εταιρείας με σεβασμό στο περιβάλλον.
  • Τη συνεχής επιμόρφωση των εργαζομένων της.
  • Την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.
  • Την καλή συνεργασία με τους προμηθευτές.
  • Την άμεση επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες.
  • Τον σεβασμό στις κρατικές αρχές.