Προφίλ


Εγκαταστάσεις


Η εταιρεία “Σιδηρόπουλος Μεταφορική Α.Ε.” είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο διαχείρισης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (container) στη Β. Ελλάδα.


Θεσσαλονίκη

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης σε κομβικό σημείο κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία ιδιόκτητη έκταση 80.000 τ.μ. όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας και γίνεται η διαχείριση των εμπορευματοκιβωτίων (container).


Βόλος

Η εταιρεία διαθέτει παράρτημα στο Βόλο, όπου νοικιάζεται ένας χώρος 1.000 τ.μ. σε κοντινή απόσταση από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και εξυπηρετεί τις ανάγκες για το συγκεκριμένο λιμάνι.


Συνεργασίες

Η εταιρεία συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές ναυτιλιακές παγκοσμίως, τη Mediterranean Shipping Company (MSC). Λειτουργώντας πάνω σε ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, η εταιρεία έχει αναλάβει την διαχείριση των εμπορευματοκιβωτίων (container) της MSC στη Βόρειο Ελλάδα.


Η φήμη και οι ικανότητες της εταιρείας επιβεβαιώνονται από αυτήν την πολύχρονη συνεργασία, η οποία αποτελεί κίνητρο για μελλοντικούς πελάτες.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ;


ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η παράδοση εμπορευματοκιβωτίων γίνεται με αξιοπιστία και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.


ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εμπειρία της εταιρείας έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη για ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση εμπορευματοκιβωτίων (container).


ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η ευελιξία της εταιρείας έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 39001:2012

Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας για την ασφαλή μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων (container).


Copyright © 2017 | topservice.gr. All rights reserved.